Welkom aan boord
Nous sommes heureux
de vous aider
 
 
 
  Herfstcruise - NL-begeleiding - Keulen/ Frankfurt vanaf €499pp
  Lüftner Cruises: Sportief & Culinair - Boek voor 28 februari !
  Fietscruises in 2018
  Crystal River Cruises: Toonaangevend in luxe riviercruises
 
 

Beste bezoeker,

Voor 2018 hebben wij vertrouwde schepen opnieuw kunnen vastleggen voor een aantal zeer aantrekkelijke reizen en we hebben nieuwe bestemmingen die u zeker wilt bezoeken.

De website hebben wij ingedeeld per vaargebied met luxe en superluxe cruises. Keuze genoeg. Met dit gevarieerde aanbod kan de voorpret voor uw vakantie nu al beginnen.
Vrijwel alle cruises bieden wij aan inclusief de heen- en terugreis naar de dichtsbijzijnde luchthaven of treinstation van de haven van
in- en ontscheping. De reizen worden dus compleet aangeboden,maar als u alleen de cruise wilt boeken maken wij dat op uw verzoek graag in orde.

Per schip geven wij duidelijk aan in welke categorie het is ingedeeld,van Comfort tot Deluxe Plus. Alle schepen en de vaargebieden hebben wij zorgvuldig geselecteerd zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van de schepen, de uitstekende verzorging en service aan boord en de spraakmakende bestemmingen die u bezoeken kunt.

Wij streven er naar om u zo volledig mogelijk van informatie te voorzien.
Toch kunnen er vragen zijn over uitgebreidere reisarrangementen of zoekt u iets heel specifieks. Uw vertrouwde reisagent en onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder, zodat wij uw vakantie geheel naar wens kunnen verzorgen.

Niet alles wat wij vertegenwoordigen vindt u in deze website. Bezoek ook eens onze website www.cruiseselection.be en ontdek de rivier- en zeecruises wereldwijd van het hoogste niveau.

Mede namens alle medewerkers van Rivercruises.Be heet ik u van harte welkom aan boord van onze schepen.

 
Rony Broun
CEO Travel in Style
Rivercruises.Be
 

 
Bent u op zoek naar een originele manier om een weekendje tot rust te komen of om uw jaarlijkse vakantie op een andere manier te beleven, neem dan contact met uw plaatselijk reisbureau of voor meer informatie : 03.313.60.79 - info@rivercruises.be - Lic 6231
 
 

Travel in Style S.A R.L. - 25, Rue Maximilien L-6463 Echternach - info@travelinstyle.lu